– Jeg ønsket å spille for Liverpool i år, men er glad for å være i Premier League

Harry Wilson har gjort det bra i Bournemouth.

29. sep 2019 kl 10.31 Arild Skjæveland

Harry Wilson har gjort det meget bra så langt på Vitality Stadium, i det som er hans første sesong i Premier League.

Han har scoret tre mål på seks ligakamper så langt, og spilte nye 90 minutter da Bournemouth og West Ham delte poengene etter 2-2 på lørdag.

Han har gjort et intervju med Soccer Saturday på Sky Sports.

– Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan lånet til Derby hadde gått, og sa at jeg hadde hatt en stor sesong. Gjennom hele forrige sesong fikk jeg tekstmeldinger fra ham dersom noen av kampene våre gikk på TV og han hadde sett dem, forteller Wilson, i intervjuet som er gjengitt av Liverpool Echo.

– Det er fint å vite at du ikke blir glemt når du er på utlån. Det kan skje i noen klubber, sier 22-åringen.

Ville helst spille for Liverpool i år

Etter den gode sesongen han hadde for Derby, var det mange som ønsket å se waliseren i førstelagstroppen som backup i angrepet. Det var noe også spilleren selv kunne tenkt seg.

– Jeg ønsket så klart å spille for Liverpools førstelag i år, men dersom det ikke var mulig, så ønsket jeg å spille i Premier League. Jeg var glad da jeg hørte at Bournemouth ønsket å hente meg, og jeg har startet bra, sier Wilson.

Målet er fortsatt å spille seg inn på Liverpool.

– Etter å ha vært i Liverpool siden jeg var åtte, har det alltid vært drømmen min å slå gjennom på førstelaget og spille på Anfield hver uke.

– Men nå er fokuset mitt Bournemouth, og jeg er glad for at de har gitt meg sjansen til å spille i Premier League. Vi skal komme så høyt på tabellen som vi kan, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]