Klopp antyder snarlig start for Xherdan Shaqiri

Liverpools manager understreker den kampen om plassene som Liverpool nå har, og som han vil utnytte de nærmeste ukene.

17. sep 2019 kl 09.06 Torbjørn Flatin

De røde spiller mot Napoli i dag, og så borte mot Chelsea i Premier League til søndag. Deretter ventes så godt som hele startelleveren å bli hvilt i ligacupen mot MK Dons, før det er lørdag, onsdag, lørdag med Sheffield United, Salzburg og Leicester i Premier League, Champions League og Premier League.

Det ligger i kortene at manager Jürgen Klopp vil rotere mer på sine spillere enn tilfellet har vært så langt denne sesongen.

Shagiri som angrepsalternativ

- Konkurransen om plassene i laget er nå virkelig stor, kan Klopp fornøyd konstatere til Express. – Hvis startoppstillingen ikke presterte, da vil de andre virkelig puste dem i nakken.

- For å bruke et eksempel, Shaq (Xherdan Shaqiri) er blitt benyttet i den posisjonen (som en av tre på topp) hvor han har trent i et par uker nå. Han er så kreativ, han er en genuin mulighet.

- Hvis du så skulle spille en god kamp, og så en god kamp til, da forandrer hele dynamikken seg.

Keita nærmer seg

- Dejan Lovren er ikke i troppen og jeg kan ikke forklare det på noen annen måte enn at det trolig ikke er nødvendig med to midtstoppere på benken.

- Naby Keita er en som kommer, alle vet det, fortsetter Klopp selv om midtbanespilleren ikke er tilbake i full trening ennå og nok er mest aktuell etter den neste landslagspausen.

Ox skaper konkurranse

En som da er mer aktuell er Alex Oxlade-Chamberlain, som har vært på banen i fire av dem fem ligakampene så langt og opplagt er en spiller som Klopp ønsker å involvere stadig mer.

- Da Ox spilte virkelig bra i Southampton, for de andre ble det et «ooh» - dere skulle sett reaksjonen på trening. De ønsket alle å vise seg fram.

- Dette er en virkelig sunn konkurranse hvor det dreier seg om laget. Det er hva disse guttene har vist så langt og så lenge vi har det vil vi kjempe om alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]