– Vi fikk se mange mål på analysen

Jürgen Klopp forventer enn tøff kamp på Stadio San Paolo.

16. sep 2019 kl 22.22 Arild Skjæveland

På papiret er bortekampen mot Napoli den tøffeste kampen i høstens gruppespill i Champions League, og det er den Liverpool skal starte med.

Kl. 21.00 sparkes oppgjøret på Stadio San Paolo i gang tirsdag kveld.

– Jeg har aldri vært i denne situasjonen før, der jeg drar noe sted som regjerende mester i Europa, så jeg vet ikke. Jeg har ingen anelse, men jeg kan se for meg at Napoli vil være veldig motivert, og ikke fordi vi vant forrige sesong, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi møtte dem i pre-season i Edinburg, og Carlo Ancelotti ga meg en flaske rødvin som han signerte med gratulasjoner, forteller Klopp.

Røk ut på antall scorede mål

Forrige sesong var det Liverpool som gikk videre i Champions League, mens Napoli måtte ut i Europa League. Lagene hadde like mange mål, og like god målforskjell, men de helrøde hadde flere scorede mål.

– De måtte ut av turneringen etter to kamper mot oss i gruppen forrige sesong, så det var ikke så kult for dem, så de vil være toppmotivert. De har et veldig sterkt lag, og de er også det eneste laget vi trenger å tenke på nå, for det er vår neste motstander. Vi vet at de er av høyeste kvalitet, og at det vil bli tøft, sier manageren.

– Analysen av dem var spennende, fordi vi så mange mål. De har scoret mye, og sluppet inn noen, og vi vet at vi får en tøff oppgave. Vi må være gode nok til å få et resultat i Napoli, og det er det eneste jeg tenker på for øyeblikket. Det er det.

Napoli - Liverpool spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]