– Det var en spøk. Jeg har ingen problemer med været

Jürgen Klopp sier at det ikke er noe i historien om at han vil vurdere å forlate Storbritannia på grunn av været når kontrakten hans går ut.

16. sep 2019 kl 20.15 Arild Skjæveland

Tidligere i dag kom det rapporter fra Tyskland om at Jürgen Klopp ikke er interessert i å diskutere kontraktforlengelse nå. Det har blitt rapportert flere ganger tidligere - men det var første gang at været ble brukt som en årsak til at fremtiden kanskje er et annet sted enn Anfield etter 2022.

Det var Marc Kosicke som kom med uttalelsene.

Ingrid Halstensen fra TV 2 stilte spørsmål til manageren på pressekonferansen på Stadio San Paolo mandag kveld.

– Han kom med en spøk, så jeg må åpenbart være seriøs. Jeg kunne hatt mange vitser om været her jeg sitter og svetter som en gal, sa Klopp.

– Det var tysk humor, og ingen forsto det. Været var aldri en grunn for meg til å velge en by. Været i Liverpool er ikke alltid pent, men spesielt mellom mars og september er det bra.

Ingen problemer med været

Jürgen sier at han er helt komfortabel med værforholdene i England, og at det aldri ville vært en faktor.

Husk at jeg kom i oktober måned, og du kan synge en sang om å ikke flytte til Liverpool i oktober, for frem til mars er ikke været så bra. De første månedene var ikke været bra, så jeg snakket mye om været, men det er lenge siden.

– Når jeg har snakker om været nå, har det vært om vinden, som har en effekt på fotballen, og det er heller ikke lov i England - men det er ikke en grunn for meg til å forlate landet. Jeg er helt komfortabel med været. Kanskje har vi det sunneste været i verden. Vi har nok regn, vind og alltid frisk luft. Det er motsatt av dette rommet. Jeg setter ofte pris på det - men det er ingenting i den historien.

– Jeg hørte om det, og det kom som en bombe? Han sa noe, og alle gikk for det. Han er ikke egentlig min agent, han er min venn, og venner kan si det de vil. Han gjorde det, og ingen tok spøken hans, og sånn er det.

Napoli - Liverpool spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]