Klopp vil ikke diskutere kontraktforlengelse

Ifølge Jürgen Klopps agent kan det engelske været være en viktig faktor på hva manageren finner på etter 2022.

16. sep 2019 kl 17.58 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har kontrakt ut 2021/22-sesongen, og har ingen planer om å bryte den kontrakten. Han har heller ingen planer om å forlenge med Liverpool med det aller første - ifølge agent Marc Kosicke.

– Jürgens kontrakt går til 2022, og det er ingen hemmelighet at klubben ønsker å forlenge, sier Kosicke til DAZN.

– Det har vi lite tid for nå. Vi må vente og se hvordan ting utvikler seg, og om klimaet vil endre seg og gi bedre vær i England, eller bare til Tyskland, sier han.

Han forteller at klienten har satt Premier League-tittelen som det store målet.

– Han er ikke bare stolt over prosessen, men også over at titlene nå er sikret. Derfor er det å vinne Premier League fortsatt et mål for Jürgen. Det er seks topplag i ligaen, og Jürgen har nylig sagt at det største problemet for Liverpool er Manchester City.

Skal ikke undervurdere værfaktoren

Det grå og regntunge været i England kan være en av grunnene til at Klopp kanskje vil finne på noe annet når denne avtalen går ut.

– En bør ikke undervurdere det dårlige været. Jeg husker at Liverpool først forhørte seg om en kontraktforlengelse i november eller desember. Jürgen og hans kone Ulla står opp på morgenen, og det er mørkt. Når de møtes igjen på kvelden er det også mørkt, grått og duskregn, sier agenten.

– I vinterpausen i Tyskland drar klubbene på ferie i to uker dersom været er skikkelig ille, kommer tilbake, og flyr direkte til en treningsleir i solen i flere dager. I denne perioden må trene i England noen ganger forberede opp til 13 kamper. De er allerede utslitt, og det er ikke lett, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]