TENKER FREMOVER:  Jürgen Klopp sier at det er de knappe forberedelsene og det tøffe kampprogrammet som gjør at Firmino og Henderson er satt ut mot Newcastle.

Klopp forklarer oppstillinga mot Newcastle

– Vi respekterer Newcastle for mye til at vi kunne rullere på laget bare for å rullere.

Liverpool-manageren gjør to endringer på laget fra sist til møtet med Newcastle i dag: Divock Origi og Alex Oxlade-Chamberlain kommer inn for Roberto Firmino og Jordan Henderson.

Kort tid før avspark forteller Jürgen Klopp at landslagskampene har påvirket forberedelsene, selv om både Firmino og Henderson er klare for kamp.

– Handler om det store bildet

Det knallharde programmet, med sju kamper på tre uker, frem til neste landslagsopphold spiller en merkbar rolle, men manageren vil samtidig at laget skal finne rytmen raskt igjen.

– Selvfølgelig, dette er ting vi er nødt til å tenke på, sier Klopp til BT Sport.

– Hendo er klar, Bobby er trolig klar, men det handler ikke om å være klar nå. Det handler om det store bildet, og vi må ha det i tankene.

– Best mulig lag til hver kamp

– Vi kunne ha gjort flere endringer, men vi trenger å finne rytmen, så det ville ikke vært så fornuftig. Det er mange kamper i vente.

– Vi respekterer Newcastle for mye til at vi kunne rullere på laget bare for å rullere. Vi ønsker virkelig å ha best mulig startellever for den og den motstanderen, og dette er elleveren vi tenker er rett her.

– Spillergruppa har kunnet trene sammen siden rundt onsdag, og det hjelper. Okay, Fabinho (og Firmino) kom litt sent tilbake, men alle de andre har trent siden onsdag. Så det er bra, og vi skal forsøke å utnytte det.

Liverpools lag: Adrián; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain; Salah, Origi, Mané.

Benk: Kelleher, Milner, Gomez, Firmino, Henderson, Lallana, Shaqiri.

Avspark på Anfield er kl. 13.30.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+