Klopp forklarer oppstillinga mot Newcastle

– Vi respekterer Newcastle for mye til at vi kunne rullere på laget bare for å rullere.

14. sep 2019 kl 13.07 Marius Rabben

Liverpool-manageren gjør to endringer på laget fra sist til møtet med Newcastle i dag: Divock Origi og Alex Oxlade-Chamberlain kommer inn for Roberto Firmino og Jordan Henderson.

Kort tid før avspark forteller Jürgen Klopp at landslagskampene har påvirket forberedelsene, selv om både Firmino og Henderson er klare for kamp.

– Handler om det store bildet

Det knallharde programmet, med sju kamper på tre uker, frem til neste landslagsopphold spiller en merkbar rolle, men manageren vil samtidig at laget skal finne rytmen raskt igjen.

– Selvfølgelig, dette er ting vi er nødt til å tenke på, sier Klopp til BT Sport.

– Hendo er klar, Bobby er trolig klar, men det handler ikke om å være klar nå. Det handler om det store bildet, og vi må ha det i tankene.

– Best mulig lag til hver kamp

– Vi kunne ha gjort flere endringer, men vi trenger å finne rytmen, så det ville ikke vært så fornuftig. Det er mange kamper i vente.

– Vi respekterer Newcastle for mye til at vi kunne rullere på laget bare for å rullere. Vi ønsker virkelig å ha best mulig startellever for den og den motstanderen, og dette er elleveren vi tenker er rett her.

– Spillergruppa har kunnet trene sammen siden rundt onsdag, og det hjelper. Okay, Fabinho (og Firmino) kom litt sent tilbake, men alle de andre har trent siden onsdag. Så det er bra, og vi skal forsøke å utnytte det.

Liverpools lag: Adrián; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain; Salah, Origi, Mané.

Benk: Kelleher, Milner, Gomez, Firmino, Henderson, Lallana, Shaqiri.

Avspark på Anfield er kl. 13.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]