Klubbens nest yngste noensinne

Harvey Elliott starter cupkampen mot MK Dons.

25. sep 2019 kl 20.01 Marius Rabben

Begge de siste årene har Jürgen Klopp gjort åtte endringer til 3.-rundekampen i ligacupen, og mot henholdsvis Chelsea og Leicester endte det med exit.

Denne gangen møter rødtrøyene motstand fra League One i MK Dons, og Klopp har valgt å skifte ut samtlige elleve som startet mot Chelsea på søndag.

16 år og 174 dager

Tre av spillerne får sine offisielle førstelagsdebuter for klubben: keeper Caoimhin Kelleher, sommersigneringen Harvey Elliott og spissen Rhian Brewster.

I en alder av kun 16 år og 174 dager blir Elliott, som kom fra Fulham, den nest yngste Liverpool-spilleren noen gang som debuterer for A-laget.

Og han er den aller yngste til å starte for rødtrøyene.

HENTET I SOMMER:
HENTET I SOMMER:  Elliott kom fra Fulham under sommervinduet, og gikk rett inn på førstelagstreningene. Så langt har han spilt U23-fotball denne sesongen, men i kveld får 16-åringen sjansen.

Det er kun Jerome Sinclair (16 år og 6 dager) som er foran på debutantlista, etter at han kom inn fra benken i ligacupkampen mot West Brom i september 2012.

På fjerdeplass her er for øvrig Ki-Jana Hoever, som også starter i kveld. Han fikk debuten sin i FA-cupen mot Wolves tilbake i januar da han var 16 år og 354 dager gammel.

Liverpools lag mot MK Dons: Kelleher; Hoever, Lovren, Gomez, Milner; Keïta, Oxlade-Chamberlain, Lallana; Jones, Brewster, Elliott.

Benk: Lonergan, Lewis, Kane, Chirivella, van den Berg, Longstaff, Clarkson.

Ligacupkampen sendes direkte på Viasport 1 fra kl. 20.45.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]