Snublet ut av ligacupen

Tottenham med sjokkexit tirsdag kveld.

24. sep 2019 kl 23.24 Marius Rabben

Seks av sju Premier League-lag avanserte fra 3. runde i ligacupen kvelden før Liverpools bortekamp mot MK Dons.

Manchester City, Arsenal, Southampton, Leicester, Everton, Watford tok seg videre uten store problemer, men Tottenham fikk en vrien kveld på jobben i Colchester.

Tapte på straffer

Laget som bekler 10.-plassen i League Two, og følgelig den lavest rangerte klubben inn i 3. runde, holdt Mauricio Pochettinos reservepregede mannskap til 0–0 foran ti tusen fremmøtte, og vertene vant straffekonkurransen 4–3.

Gjestene fra London hadde byttet ut samtlige utespillere etter lørdagens ligatap i Leicester, og tre offensive bytter i 2. omgang hjalp altså ikke.

Dette var Tottenhams lag mot Colchester: Gazzaniga; Walker-Peters, Sánchez, Tanganga (Son 66), Davies; Dier, Wanyama; Skipp (Lamela 77), Dele Alli, Lucas; Parrott (Eriksen 66).

Manchester City vant komfortabelt 3–0 over Preston med samtlige mål før pause, mens Arsenal knuste Nottingham Forest 5–0 hjemme.

Danny Ings scoret for øvrig de to første for Southampton i 4–0-seieren over Portsmouth borte.