Manchester City pyntet på målforskjellen

Liverpools sterkeste rival i toppen av Premier League sørget for storeslem mot bunnlaget Watford.

21. sep 2019 kl 18.15 Torbjørn Flatin

Manchester City luktet på rekord i Premier League, men 9-0 til Manchester United mot Ipswich for rundt 20 år siden står seg fortsatt siden de lyseblå stoppet på 8-0 mot Watford.

Bernardo Silva fikk hattrick, mens det ble et hver på David Silva, Aguero, Mahrez, Otamendi og De Bruyne.

18 plussmål på seks kamper

Hvis noen trodde skadde midtstoppere skulle skape nye problemer for regjerende ligamester må de i så fall vente minst ei uke til, etter at det stod 4-0 etter 20 minutter og altså endte med åtte bak Ben Foster.

Dermed har City 13 poeng etter seks kamper og 24-6 i målforskjell. Det er 18 plussmål mot 11 for Liverpool før de møter Chelsea på Stamford Bridge i morgen.

Neste kamp for Manchester City er borte mot Everton. De blå fra Everton tapte i dag 2-0 hjemme mot Sheffield United, og er nå nede på 14. plass i Premier League med sju poeng på seks spilte kamper.

Leicester ypper seg

Det andre «topp seks» laget som var i aksjon i dag var Tottenham, som ledet 1-0 etter scoring av Harry Kane, men til slutt tapte 2-1 i Leicester.

«Revene» under Brendan Rodgers er dermed oppe på 11 poeng og 3. plass og må øyne muligheten til endelig å bli en klubb som kan slå seg inn blant de seks store.

Tottenham blir stående på åtte poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]