FRUSTRERT:  Chris Wilder var alt annet enn fornøyd etter å ha tapt.

Mener laget hans kastet bort en gyllen mulighet

Chris Wilder var alt annet enn fornøyd etter å ha tapt hjemme mot Liverpool.

Sheffield United spilte en imponerende kamp på Bramall Lane på lørdag, og Jürgen Klopp sa etter kampen at han ikke kunne ha klaget dersom det endte med poengdeling.

Men det var Liverpool som fikk med seg alle tre poengene, og det irriterer Chris Wilder, som ble kåret til årets manager i England forrige sesong.

– Jeg bryr meg ikke om stolthet. Jeg bryr meg om resultat, for vi må ha poeng. Liverpool hadde en dårlig dag, om det var på grunn av måten vi var satt opp eller innstillingen vår - det er sånne ting som skjer i fotball, sier han til BT Sport.

– De vinner kamper hele tiden og har vært strålende i to-tre år, men jeg føler at vi har feilet med å ta sjansen vår til å få et stort resultat i dag. Det er tema i garderoben vår.

– Vi mangler det siste lille når vi skal spille på det høyeste nivået. I pressede situasjoner når vi har overtak må vi holde hodet kaldt. Måten vi spilte på var bra, og alle holdt seg til planen. Vi skulle aldri ha noen åpen kamp, og ha en kamp med basketball. Hvordan kan du det med spillerne de har?

Skulle gjort som Norwich

Wilder sammenligner sitt eget lag med Norwich, som slo Manchester City tidligere i sesongen. Dette var en lignende mulighet, mener han.

– Sjansene deres kom på kontringer og fra våre feil. Vi hadde store sjanser i kampen, og når Liverpool har en dårlig dag, noe manageren deres kanskje vil si at de hadde i dag, så må vi kaste oss over dem, og det gjorde vi ikke.

– Det Norwich gjorde for tre uker siden, da Manchester City hadde en dårlig dag. Norwich tok vare på sjansen. Tre skudd, tre mål. Vi hadde nok til å få noe fra denne kampen. Dersom vi ønsker å bli i denne ligaen må vi spille bra, jobbe hardt med og uten ball, og når sjansene kommer må vi ta dem. Når vi må holde nullen, må vi gjøre det.

– Poeng er det viktigste, og vi har ikke fått med oss noe fra en kamp der jeg virkelig mener at vi burde gjort det. Jeg synes det var en jevn kamp.

Sheffield United hadde sine sjanser, men klarte ikke å utnytte dem.

– Når det kommer til store øyeblikk, så må de produsere. Det er det som tar dem fra League One-spillere, til Championship-spillere som mesteparten av dem er, til Premier League. Så nå - vil du være en Premier League-spiller? Vil du etablere deg? Når de store mulighetene kommer, i begge bokser og begge ender av banen, så må du produsere. Vi gjorde det ikke, og det er grunnen til at vi står tomhendt igjen, ser Wilder.

Wilder måtte beklage til journalistene da han ankom pressekonferansen etter kampen, fordi han hadde hatt en drink med Jürgen Klopp og ville gratulere ham med FIFA-prisen som årets manager. Det rapporterer David Lynch i Evening Standard.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.10.2019 kl 21:21

Balagizi scoret to da ungguttene vant

Ungguttene slo Newcastle 3-0 på akademiet.

+
19.10.2019 kl 19:22

De Gea blir likevel klar

Jürgen Klopp trodde aldri på bløffen fra Old Trafford. De Gea, Martial og Wan-Bissaka blir alle med mot Liverpool.

+
19.10.2019 kl 18:28

City måtte klare seg uten midtstoppere, men gjorde likevel jobben

Avstanden ned til Manchester City er fem poeng før Liverpools kamp på Old Trafford.

+
19.10.2019 kl 16:06

Kommer til Anfield med halvparten så mange poeng som Liverpool neste helg

Tottenham fikk med seg et heldig poeng hjemme mot Watford, og er langt unna toppformen.

+