Privatflyet må bookes igjen

Liverpools brasilianere har dårlig tid for å rekke kampen mot Newcastle.

3. sep 2019 kl 10.54 Arild Skjæveland

Brasil møter Peru til privatlandskamp på Los Angeles Memorial Coliseum kl. 05.00 natt til neste onsdag. Med kampen ferdigspilt kl. 07.00 på morgenen, har spillerne da dårlig tid på seg for å rekke Liverpools neste ligakamp.

Roberto Firmino og Fabinho er i den brasilianske troppen, og med neste ligakamp mot Newcastle lørdag kl. 13.30, vil en tro Liverpool igjen må leie en privatjet for å få spillerne tilbake til Merseyside i tide.

Tidligere har de engelske klubbene gått sammen om å fly spillerne tilbake til England, og trolig kommer det til å skje igjen. Manchester City-keeper Ederson og Everton-angriper Rihcarlisn er de to andre Premier League-spillerne i troppen denne gang - med Fernandinho og Willian utelatt.

For noen år tilbake rapporterte Daily Mail at prisen klubbene betalte for å få spillerne hjem med Gulfsream Jet, var 30.000 pund hver.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]