FIRE BORTE:  Liverpool har fire bortekamper på rad i september.

Etter hjemmemøtet mot Newcastle blir det fire bortekamper på rad

Hardt kampprogram i september.

Spillerne har nå dratt på landslagsoppdrag, og vil ikke returnere før uken før hjemmekampen mot Newcastle 14. september.

Det er den eneste kampen de helrøde har på Anfield i hele september.

Etter den kampen skal Liverpool spille de neste fire kampene på bortebane, i tre ulike turneringer.

Champions League starter opp igjen

Allerede tirsdagen etter møtet med Newcastle starter Champions League opp igjen, og Liverpool skal tilbake til Stadio San Paolo, der Klopps lag kanskje leverte sesongens svakeste kamp. Det ble 1-0 tap, og scoringen kom sent, men det er kanskje den svake prestasjonen som huskes best.

Søndagen etter venter Chelsea på Stamford Bridge. De blå skal møte Valencia på hjemmebane i midtuken før. Klopp har vunnet to kamper, har ett tap og én uavgjort på sine fire besøk i sørvest-London. Forrige sesong ble det 1-1, etter Daniel Sturridge sin suser i siste minutt.

1-1:  Daniel Sturridge sin utligning i det 89. minutt.

Onsdag 25. september går turen til Stadium MK, for klubbens første møte med MK Dons i ligacupen. MK Dons spiller i League One, og det er ventet at manageren vil gjøre store endringer på laget til denne kampen - selv om LFC nå har røket ut i ligacupens tredje runde to sesonger på rad.

Lørdag 28. september skal Liverpool til Bramall Lane for første gang på over 13 år. Forrige gang endte det 1-1 borte mot Sheffield United, i en kamp der Robbie Fowler utlignet fra straffemerket med 20 minutter igjen å spille. «The Blades» har markert seg positivt så langt i Premier League-comebacket.

1-1:  Sist Liverpool møtte Sheffield United på bortebane endte det 1-1 etter at Robbie Fowler utlignet fra 11 meter.

Mye reising

Klopp er forberedt på at det blir mye reising i de kommende ukene, og dro det inn som et poeng da han svarte på spørsmål om seiersrekken i Premier League. Den er nå på 13 kamper.

– Jeg føler meg ikke stolt akkurat nå, men jeg er veldig glad for den rekorden er veldig fin. Vi går ikke for rekordene, men dette laget ønsker å skrive og skape sin egen historie, sa han på pressekonferansen etter Burnley-kampen.

– Dersom noen spurte meg for fire uker siden om det var mulig, ville jeg sagt «sannsynligvis ikke», så nå må vi be for at alle kommer tilbake fra landslagsopphold friske, før den mest intense perioden starter i september med fire bortekamper og én hjemmekamp, sa han.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+