TRANSFER-ENDRING:  Liverpool er blant klubbene som vil gjøre om på det ferske oppsettet hvor overgangsvinduet i Premier League stenger tidligere enn resten.

Klubbene ønsker å endre på transfervinduet igjen

Liverpool er blant klubbene som ikke er fornøyd med dagens løsning.

Det er et flertall av Premier League-klubbene, deriblant de røde, som tidligere har stemt for å stenge vinduet i begynnelsen av august – med en intensjon om å få unnagjort transfers før ligastarten.

Derfor ble sommerens overgangsvindu lukket allerede 8. august. Men det internasjonale vinduet var likevel åpent til og med 2. september, noe som betød at spillere fortsatt kunne selges og lånes ut av Premier League, uten at de selv kunne registrere nye spillere.

Nå vil de engelske klubbene altså gjøre om på systemet igjen, ifølge Mirror.

– Må stenge samtidig

I august var Jürgen Klopp klokkeklar på hva han synes om dagens oppsett – når ikke resten av de store ligaene følger etter.

– Jeg bryr meg ikke om når det stenger, men det må stenge samtidig. I utgangspunktet var det idéen. De snakket om å stenge det før sesongen startet, som er en bra idé, men så var det kun England som gjorde det. Det gir ingen mening.

– Kan noen forklare hvilken fordel det gir Premier League? Vi har egentlig ingen problemer her, men for andre lag er nøkkelspillerne fortsatt på markedet og alt kan skje.

– Jeg skjønner ikke hvorfor denne avgjørelsen ikke i det minste er blitt revurdert. Det var en god idé, men den funket ikke, sa Klopp før Arsenal-kampen.

I et planlagt møte med Premier League neste måned kommer klubbene derfor til å be om en ny vurdering og ny runde med stemmer.

Liverpool, Manchester City, Tottenham og Manchester United skal være blant dem som vil endre på overgangsvinduet.

«Det er sannsynlig at klubbene vil stemme for å skrote opplegget med tidlig stenging, noe de stemte for bare for to år siden», skriver Mirror.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+