COMEBACK:  Naby Keita spilte 63 minutter i comebacket.

– Naby Keita kommer til å bli en veldig viktig spiller for oss

Naby Keita gjorde comeback i onsdagens ligacupseier.

Onsdag kveld tok Liverpool seg videre til fjerde runde i ligacupen etter å ha slått MK Dons. Det meste av fokuset etter kampen har vært på ungguttene som imponerte.

En førstelagsspiller som enda venter på sitt skikkelige gjennombrudd er Naby Keita. Han skadet seg på den åpne treningsøkten før Supercup-finalen mot Chelsea, og har knapt spilt denne sesongen.

Han fikk mye av pre-season ødelagt på grunn av en skade fra forrige sesong, og hadde kun 23 minutter spilletid mot Manchester City i Community Shield tidligere denne sesongen. Onsdag kveld spilte han 63 minutter, etter å ha returnert til full trening så sent som fredag i forrige uke.

– Han kommer til å bli veldig viktig

Jürgen Klopp tror han vil trenge litt tid på seg for å komme tilbake i toppform, men likte det han så mot League One-motstand.

– Han så bra ut til tider. Tidvis veldig bra, men han må tilpasse seg posisjonen igjen. Du kan se det samme med Ox også, sier Klopp til Liverpoolfc.com

– Du beveger deg mer naturlig, og finner medspillerne lettere, men sånn er det. Han har vært ute en stund, men til tider kunne du se hvilken utrolig spiller han er, og hvor viktig han kommer til å bli for oss, sier manageren.

– Vi trenger ikke å forhaste oss nå - forhåpentligvis, men kan bruke ham, og det er bra. Bra for oss. Det er en lang sesong igjen, og alt vil bli bra.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
07.12.2019 kl 19:08

Liverpool øker luken ned til Manchester City

De regjerende mesterne må vinne alle sine resterende kamper for å få samme poengsum som forrige sesong.

+
07.12.2019 kl 18:35

– Hendo ba meg om å løpe!

Liverpool startet noe tamt, men Henderson og Oxlade-Chamberlain satte fyr på oppgjøret.

+
07.12.2019 kl 18:00

Klopp forklarer det tidlige byttet av Lovren

Kroaten måtte gå av banen i første omgang.

+
07.12.2019 kl 11:22

– Liverpools kamprekke er utrolig

Pep Guardiola forsøker å forklare hvorfor Liverpool ligger elleve poeng foran de regjerende mesterne.

+