COMEBACK:  Naby Keita spilte 63 minutter i comebacket.

– Naby Keita kommer til å bli en veldig viktig spiller for oss

Naby Keita gjorde comeback i onsdagens ligacupseier.

Onsdag kveld tok Liverpool seg videre til fjerde runde i ligacupen etter å ha slått MK Dons. Det meste av fokuset etter kampen har vært på ungguttene som imponerte.

En førstelagsspiller som enda venter på sitt skikkelige gjennombrudd er Naby Keita. Han skadet seg på den åpne treningsøkten før Supercup-finalen mot Chelsea, og har knapt spilt denne sesongen.

Han fikk mye av pre-season ødelagt på grunn av en skade fra forrige sesong, og hadde kun 23 minutter spilletid mot Manchester City i Community Shield tidligere denne sesongen. Onsdag kveld spilte han 63 minutter, etter å ha returnert til full trening så sent som fredag i forrige uke.

– Han kommer til å bli veldig viktig

Jürgen Klopp tror han vil trenge litt tid på seg for å komme tilbake i toppform, men likte det han så mot League One-motstand.

– Han så bra ut til tider. Tidvis veldig bra, men han må tilpasse seg posisjonen igjen. Du kan se det samme med Ox også, sier Klopp til Liverpoolfc.com

– Du beveger deg mer naturlig, og finner medspillerne lettere, men sånn er det. Han har vært ute en stund, men til tider kunne du se hvilken utrolig spiller han er, og hvor viktig han kommer til å bli for oss, sier manageren.

– Vi trenger ikke å forhaste oss nå - forhåpentligvis, men kan bruke ham, og det er bra. Bra for oss. Det er en lang sesong igjen, og alt vil bli bra.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+