– Naby Keita kommer til å bli en veldig viktig spiller for oss

Naby Keita gjorde comeback i onsdagens ligacupseier.

26. sep 2019 kl 08.52 Arild Skjæveland

Onsdag kveld tok Liverpool seg videre til fjerde runde i ligacupen etter å ha slått MK Dons. Det meste av fokuset etter kampen har vært på ungguttene som imponerte.

En førstelagsspiller som enda venter på sitt skikkelige gjennombrudd er Naby Keita. Han skadet seg på den åpne treningsøkten før Supercup-finalen mot Chelsea, og har knapt spilt denne sesongen.

Han fikk mye av pre-season ødelagt på grunn av en skade fra forrige sesong, og hadde kun 23 minutter spilletid mot Manchester City i Community Shield tidligere denne sesongen. Onsdag kveld spilte han 63 minutter, etter å ha returnert til full trening så sent som fredag i forrige uke.

– Han kommer til å bli veldig viktig

Jürgen Klopp tror han vil trenge litt tid på seg for å komme tilbake i toppform, men likte det han så mot League One-motstand.

– Han så bra ut til tider. Tidvis veldig bra, men han må tilpasse seg posisjonen igjen. Du kan se det samme med Ox også, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Du beveger deg mer naturlig, og finner medspillerne lettere, men sånn er det. Han har vært ute en stund, men til tider kunne du se hvilken utrolig spiller han er, og hvor viktig han kommer til å bli for oss, sier manageren.

– Vi trenger ikke å forhaste oss nå - forhåpentligvis, men kan bruke ham, og det er bra. Bra for oss. Det er en lang sesong igjen, og alt vil bli bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]