TAKK FOR MEG:  Rhian Brewster spilte bare et kvarter for Liverpool U23 på lørdag.

Rhian Brewster med til Italia

Liverpools 19-årige angriper ble spart på U23-laget i helgen og kan være med i dagens tropp som innleder Champions League for de røde.

3-1 mot Newcastle på lørdag var starten på tre uker med sju kamper i liga og cup. Allerede i morgen kveld venter en antatt «gruppefinale» mot Napoli i gruppe E i Champions League. Deretter går det slag i slag med bortekamper mot Chelsea, MK Dons og Sheffield United i Premier League, Carabao Cup og Premier League, før Anfield igjen kan se sine kjære den første uka i oktober mot RB Salzburg i Champions League og Leicester i ligaen.

Hviler spillere

I ettermiddag reiser Liverpools tropp til Napoli. Trolig uten skadede Naby Keita og Alisson, mens det er høyst usikkert om Divock Origi vil være tilgjengelig etter sitt overtråkk mot Newcastle.

Det siste betyr trolig at Rhian Brewster vil være med på flyet. 19-åringen ble tatt av banen etter 15 minutter da Liverpool U23 spilte 3-3 mot Derby på lørdag, nettopp med tanke på at han kan komme til å erstatte Origi i troppen.

Det vil også bli interessant å se hvilke andre unggutter som Jürgen Klopp tar med seg til Italia. Manageren vil utvilsomt bruke sin spillergruppe de neste kampene, hvor det for eksempel er ventet at så godt som hele den vanlige startoppstillingen vil bli byttet ut i ligacupen (Carabao Cup) mot MK Dons.

Det kan også være at Klopp vil «rotere» en spiller eller to til kampen i Napoli, selv om det vil være fem dager til en viktig bortekamp mot Chelsea i Premier League. Chelsea spiller for øvrig også i Champions League på tirsdag kveld, hjemme mot Valencia.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+