UNDER ETTERFORSKNING:  Liverpool er under etterforskning av EFL.

Risikerer å bli kastet ut av ligacupen!

Liverpool skal ha brukt en spiller som ikke tilfredsstilte registreringskravene

James Pearce i The Athletic rapporterer eksklusivt at Liverpool nå er under etterforskning av English Football League (EFL), etter å ha brukt en spiller som ikke tilfredsstiller registreringskravene i onsdagens ligacupkamp mot MK Dons.

De helrøde skal møte Arsenal på hjemmebane i fjerde runde - men risikerer nå å bli kastet ut av turneringen!

Bekreftes av Liverpool

Liverpool FC bekrefter at det er en sak på gang.

«Klubben er klar over en potensiell administrativ sak når det gjelder en av våre spillere. Vi jobber med de relevante myndigheter for å få på plass fakta, og kommer ikke med ytterligere kommentar før denne prosessen er over» sier en talsperson fra klubben til The Athletic.

Dersom det viser seg at Liverpool har brutt reglementet, må EFL ta en avgjørelse på om de skal bøtelegge klubben, eller om en blir kastet ut av turneringen. I ligacupens reglement står det at arrangøren har makt til å etterforske regelbrudd, og sette en straff de mener er passende.

Har skjedd før

Liverpool kan vise til at Sunderland ble straffet med bot da de brukte spissen Ji Dong-Won i deres kamp mot nettopp MK Dons i ligacupen 2014, selv om spissen fra Sør-Korea ikke hadde internasjonal klarering etter at han kom tilbake fra et låneopphold i Augsburg.

Ifølge Pearce er det uklart hvilken spiller det er snakk om. Jürgen Klopp gjorde 11 bytter på laget for kampen, og en rekke spillere fikk sine debuter. Caoimhin Kelleher, Rhian Brewster og Harvey Elliott startet. Herbie Kane og Sepp van den Berg kom inn som innbyttere - og Pedro Chirivella kom inn fra benken og spilte sine første minutter for førstelaget på over tre år.

En talsperson for EFL uttaler kort at de vurderer saken.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.12.2019 kl 20:01

Xavi og Al-Sadd tok seg til kvartfinale

Seieren mot Hienghène satt langt inne.

+
11.12.2019 kl 18:16

– Jordan er så viktig for dette laget. Bidragene hans blir ikke alltid lagt merke til

En som legger merke til jobben kapteinen gjør, er Virgil van Dijk.

+
11.12.2019 kl 18:10

Milner og Robertsons julerangering

Duoen har vært tilbake foran LFCTV-kameraene for å rangere.

+
11.12.2019 kl 16:27

Gerrard forlenger i Skottland

Steven Gerrard skriver under på en ny kontrakt med Rangers.

+