UNDER ETTERFORSKNING:  Liverpool er under etterforskning av EFL.

Risikerer å bli kastet ut av ligacupen!

Liverpool skal ha brukt en spiller som ikke tilfredsstilte registreringskravene

James Pearce i The Athletic rapporterer eksklusivt at Liverpool nå er under etterforskning av English Football League (EFL), etter å ha brukt en spiller som ikke tilfredsstiller registreringskravene i onsdagens ligacupkamp mot MK Dons.

De helrøde skal møte Arsenal på hjemmebane i fjerde runde - men risikerer nå å bli kastet ut av turneringen!

Bekreftes av Liverpool

Liverpool FC bekrefter at det er en sak på gang.

«Klubben er klar over en potensiell administrativ sak når det gjelder en av våre spillere. Vi jobber med de relevante myndigheter for å få på plass fakta, og kommer ikke med ytterligere kommentar før denne prosessen er over» sier en talsperson fra klubben til The Athletic.

Dersom det viser seg at Liverpool har brutt reglementet, må EFL ta en avgjørelse på om de skal bøtelegge klubben, eller om en blir kastet ut av turneringen. I ligacupens reglement står det at arrangøren har makt til å etterforske regelbrudd, og sette en straff de mener er passende.

Har skjedd før

Liverpool kan vise til at Sunderland ble straffet med bot da de brukte spissen Ji Dong-Won i deres kamp mot nettopp MK Dons i ligacupen 2014, selv om spissen fra Sør-Korea ikke hadde internasjonal klarering etter at han kom tilbake fra et låneopphold i Augsburg.

Ifølge Pearce er det uklart hvilken spiller det er snakk om. Jürgen Klopp gjorde 11 bytter på laget for kampen, og en rekke spillere fikk sine debuter. Caoimhin Kelleher, Rhian Brewster og Harvey Elliott startet. Herbie Kane og Sepp van den Berg kom inn som innbyttere - og Pedro Chirivella kom inn fra benken og spilte sine første minutter for førstelaget på over tre år.

En talsperson for EFL uttaler kort at de vurderer saken.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+