Roberto Firmino var den eneste Liverpool-spilleren i aksjon for Brasil

Fabinho ble sittende på benken.

7. sep 2019 kl 08.37 Arild Skjæveland

Kl. 02.30 norsk tid var det avspark mellom Brasil og Colombia på Hard Rock Stadium i Miami.

Det var en overraskelse da Fabinho ble utelatt fra Brasils tropp til sommerens Copa America, men for de første privatlandskampene denne høsten var han inne igjen i varmen. Men mot Colombia ble 25-åringen sittende på benken i samtlige 90 minutter.

Roberto Firmino startet kampen i angrep sammen med Richarlison og Neymar, med Philippe Coutinho like bak. Liverpool-spissen fikk en bra mulighet på en heading han sendte over i førsteomgang. Han ble byttet ut etter 83 minutter.

Casemiro ga Brasil ledelsen 1-0 etter en corner, før Luis Muriel først scoret på et straffespark, og så banket ballen i nettaket bak Manchester City-målvakt Ederson. Like før timen var spilt satte Neymar inn 2-2, og det som ble kampens siste mål.

Brasil har ny privatlandskamp på onsdag. Da spiller de mot Peru i Los Angeles, i en kamp som har avspark kl 05.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]