Paul Glatzel signerte ny kontrakt med Liverpool

– Det er en fantastisk følelse.

11. sep 2019 kl 18.18 Arve Vassbotten

Paul Glatzel har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det bekrefter klubben nå på sine nettsider.

Den 18 år gamle spissen er for tiden i opptrening etter en kneskade han fikk mot Tranmere i preseason. Han sier det er en stor opptur å signere en ny kontrakt mens han går skadet.

– Det er en fantastisk følelse. Jeg var skuffet over å bli skadet i starten av sesongen, men dette viser at klubben har tro på meg. Nå kan jeg bare fokusere på rehabiliteringen min og komme meg tilbake på banen, sier han.

Mental opptur

– Jeg har vært i klubben så lenge, og jeg vil bare fortsette å stå på og se hvor det vil ta meg. Denne kontrakten gjør det enklere.

LØFTET POKALEN:
LØFTET POKALEN:  Paul Glatzel fikk æren av å løfte trofeet da Liverpool U18 vant FA Youth Cup sist sesong.

Glatzel scoret 28 mål for U18 sist sesong, og trente med førstelaget på Melwood i sommer. Han scoret også åtte mål da Liverpool vant FA Youth Cup sist sesong, og han ble med det toppscorer i turneringen.

– Mentalt er det bra å fokusere på opptrening og vite at det er folk som har tro på meg, og de vet at jeg vil komme tilbake fra skaden sterkere, og jeg vil være klar når jeg kommer tilbake på banen, sier Glatzel.

Det er ventet at han på grunn av ACL-operasjonen ikke vil kunne spille denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]