Har forlenget kontrakten til Matip

Klubben har aktivert en klausul som tilføyer ett år til avtalen hans.

10. sep 2019 kl 14.24 Marius Rabben

Da Joël Matip kom gratis fra Schalke, skrev han under på en fireårskontrakt med de røde. Dermed ville kontrakten strekke seg til sommeren 2020.

En klausul i avtalen ga samtidig Liverpool FC muligheten til å utvide den med tolv måneder. Det har klubben nå gjort, ifølge The Athletic.

Til 2021

Liverpool FC har ikke selv bekreftet det, og de siste ukene har det verset rykter om at den formsterke 28-åringen skulle belønnes med ny kontrakt, men nå er Matip altså bundet til Anfield til 2021, opplyser James Pearce i The Athletic i dag.

FORLENGELSE:
FORLENGELSE:  En klausul i kontrakten fra 2016 gjorde at den kunne forlenges med ett år. Den klausulen er aktivert.

En annen gratisovergang, James Milner, som kom fra Manchester City i 2015, er imidlertid inne i sitt siste kontraktsår på Merseyside.

Kontraktsamtaler med Milner

Selv uttalte visekapteinen før pre-season at han var interessert i forlengelse, men at forhandlingene med klubben ikke hadde begynt.

Nå opplyser Pearce at de innledende samtalene om ny Milner-kontrakt er i gang.

Den anvendelige 33-åringen, som nok en gang var best under sommerens årlige laktat-løpetest, kommer trolig til å få forlenget avtalen med ett eller to år.

Hvis det ikke skjer de neste månedene, kan han fra januarvinduet prate med andre klubber og gå gratis til sommeren.

En ny kontrakt har også vært et tema for Gini Wijnaldum, men nederlenderen har fortsatt to sesonger igjen av den nåværende avtalen, så klubben prioriterer ikke det for øyeblikket, ifølge Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]