– Vi kan ta ut frustrasjonen vår mot Liverpool

Premier Leagues toppscorer er offensiv før søndagens møte med Liverpool.

18. sep 2019 kl 18.30 Arild Skjæveland

Chelsea tapte 1-0 mot Valencia tirsdag kveld. Ross Barkley kunne ha utlignet, men misbrukte et straffespark fire minutter før fulltid.

Etter kampen sier Tammy Abraham at han og lagkameratene er rasende etter å ha tapt, men vil ta det ut på Liverpool i helgen.

– Søndag blir en stor test. Vi kan få ut sinnet vårt mot Liverpool. Det er en enorm kamp, og begge lag vil gå for seier. Vi ser frem til å få rettet opp igjen etter dette tapet, sier han til Sky Sports.

– Det er fortsatt tidlig i Champions League. Vi er rasende for at vi tapte i dag, men det er fortsatt fem kamper igjen. Vi må bare vinne de neste fem, sier han.

Toppscorer i Premier League

Abraham har scoret sju mål på fem serierunder i Premier League. Med det troner han øverst på toppscorerlisten sammen med Sergio Agüero.

– Jeg må gi æren for formen min til manageren og medspillerne. Jeg hadde en liten situasjon mot Liverpool der jeg misset på et straffespark selv, og etter det har de bare støttet meg og trodd på meg, sier 21-åringen.

Det var Abraham som misbrukte det avgjørende straffesparket da Liverpool vant Supercupen i Istanbul.

– Jeg spiller med så gode spillere som skaper sjanser, så jeg må bare være på riktig sted til riktig tid. Det er alltid fint med en manager som tror på deg. Du ønsker å gjøre ditt beste for ham i hver kamp, sier han om Frank Lampard.

Abraham har spilt mot Liverpool tre ganger tidligere. To ganger for Chelsea, og én gang for Swansea. Denne gang blir første gang han starter.

Chelsea - Liverpool spilles søndag kl. 17.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]