– Vi må fortsette å vinne, vinne og vinne

Salah er kåret til månedens Liverpool-spiller for august.

12. sep 2019 kl 14.47 Marius Rabben

Supporterne har stemt frem Mohamed Salah som lagets beste i åpningsmåneden.

Egypteren, som vant prisen tre ganger forrige sesong, scoret tre ganger og noterte seg for to målgivende på seks kamper gjennom august.

– Jeg er glad for å vinne prisen, men det viktigste, som jeg har sagt tidligere, er å vinne kamper, sier 27-åringen til klubbens nettside.

– En god måned

– Vi vant alle ligakampene våre forrige måned, vi hadde gode resultater, så vi må holde på fokuset og fortsette å vinne.

De røde har også allerede vunnet et trofé denne sesongen med triumf i den europeiske supercupfinalen i Istanbul. Der scoret Salah i straffekonkurransen.

– Vi hadde en god måned. Vi vant et trofé, så det var stort for oss som lag. Vi er fornøyde med det vi har akkurat nå.

Månedens mål

Supporterne mener også at Liverpools nummer 11 scoret også månedens mål i august. Det var den andre scoringen hans mot Arsenal som stakk av med prisen.

– Ja, det var et av mine beste mål. Jeg kan ikke si at det var det aller beste, men jeg likte det. Det var på et viktig tidspunkt for laget i kampen, for det var 2–0 og de spilte bra. Vi trengte å drepe kampen, og jeg tror den scoringen gjorde det.

Nå står Salah med tre ligamål på de fire første rundene.

– Jeg føler meg bra. Forrige sesong og sesongen før det hadde jeg tre mål etter åtte eller ni kamper, så å klare det etter tre eller fire er jeg fornøyd med.

– Men det viktigste er at laget fortsetter å vinne, vinne og vinne.

– Alltid vanskelig

I første kamp etter landslagspausen, kommende lørdag, får Liverpool besøk av Newcastle.

– Newcastle er alltid vanskelig, hjemme eller borte. Det er alltid vanskelig på grunn av måten de spiller på, og de har et godt lag, bra spillere og en god trener.

– Men vi må fokusere på oss selv og gjøre jobben vår. Vi må vinne hver eneste kamp. Forrige sesong tapte vi med ett poeng, så vi må bare fokusere på hver kamp nå og ikke se altfor langt frem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]