Trekker frem Virgil som den beste

Virgil van Dijk får skryt fra flere hold - og ikke fra hvem som helst.

11. sep 2019 kl 15.23 Arild Skjæveland

I kveld får Vincent Kompany sin testimonial i Manchester City. Tidligere røde som Kolo Touré, Mario Balotelli, Dietmar Hamann og Craig Bellamy skal spille, og det samme skal James Milner.

Kompany er skadet, og får ikke spilt i sin egen testimonial. I dag hadde han pressekonferansen før kampen - og der fikk han spørsmål om hvem som er den beste midtstopperen i Premier League-æraen.

– Jeg vil bringe det tilbake til Virgil van Dijk. Han har ikke vært med så lenge som Terry og Ferdinand, som var med lenge, men det han har vist de siste årene, sier den tidligere City-kapteinen.

– Han har vist at dersom han var med lenger, ville han ha vært på toppen lenge. Liverpool før Van Dijk og etter, er helt annerledes. Jeg vil gi han den, sier belgieren.

Ramos backer Virgil

Sergio Ramos er ingen favoritt blant Liverpool-supportere etter Champions League-finalen 2018, men den meritterte midtstopperen har uttalt seg om den kommende Ballon d’Or-utdelingen. Der er Liverpools midtstopperkjempe bookmakernes favoritt, og den spanske landslagskapteinen mener han han fortjener Gullballen.

– Dersom Van Dijk vinner Ballon d’Or, er det fordi han har oppnådd nok. Han er en så god forsvarer, sier Ramos ifølge Evening Standard.

– Som forsvarsspiller er det vanskeligere - men det virker som at det ikke bare handler om Messi og Cristiano nå. Det virker som det er en åpning for andre, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]