KNALLSTART:  Harry Wilson er stemt frem som Bournemouths beste spiller for august.

Wilson ble månedens Bournemouth-spiller

22-åringen har hatt en strålende start på sørkysten.

Liverpool-utlånte Harry Wilson scoret på et langskudd allerede i Premier League-debuten mot Aston Villa, og så vartet han opp med et karakteristisk perlefrispark mot Manchester City helga etter.

Med hele elleve fulltreffere er det faktisk ingen i de øverste divisjonene som har flere mål fra utenfor 16-meteren enn 22-åringen siden starten av forrige sesong.

Og i samme periode er det heller ingen med flere frisparkmål. Kunstverket mot den regjerende ligamesteren var nummer fem – og han har i tillegg truffet blink for landslaget.

I dag ble Wilson, med 55 prosent av stemmene, kåret til månedens Bournemouth-spiller for august.

Dødballspesialisten, som for tiden er på landslagssamling med Wales, vant med overlegen margin foran Philip Billing (25 %), Aaron Ramsdale (16 %) og Adam Smith (4 %), opplyser Bournemouth på sin nettside.

Etter det vellykkede låneoppholdet i Championship-klubben Derby forrige sesong, som nesten endte med opprykk, har den anvendelige angriperen som gikk gradene på Liverpool-akademiet funnet seg godt til rette på øverste nivå.

– Dette er nivået jeg ønsker å spille på. Alle ønsker å spille på toppnivå, og Premier League er verdens beste liga. Det er et steg opp man må forsøke å ta, sa Wilson etter frisparkmålet mot Man City.

–  Intensiteten er helt klart annerledes, og kvaliteten på motstanderne er høyere, men ting går bra. Jeg forsøker å ta det steget, og jeg er glad for å starte med to scoringer.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+