Wilson ble månedens Bournemouth-spiller

22-åringen har hatt en strålende start på sørkysten.

5. sep 2019 kl 18.36 Marius Rabben

Liverpool-utlånte Harry Wilson scoret på et langskudd allerede i Premier League-debuten mot Aston Villa, og så vartet han opp med et karakteristisk perlefrispark mot Manchester City helga etter.

Med hele elleve fulltreffere er det faktisk ingen i de øverste divisjonene som har flere mål fra utenfor 16-meteren enn 22-åringen siden starten av forrige sesong.

Og i samme periode er det heller ingen med flere frisparkmål. Kunstverket mot den regjerende ligamesteren var nummer fem – og han har i tillegg truffet blink for landslaget.

I dag ble Wilson, med 55 prosent av stemmene, kåret til månedens Bournemouth-spiller for august.

Dødballspesialisten, som for tiden er på landslagssamling med Wales, vant med overlegen margin foran Philip Billing (25 %), Aaron Ramsdale (16 %) og Adam Smith (4 %), opplyser Bournemouth på sin nettside.

Etter det vellykkede låneoppholdet i Championship-klubben Derby forrige sesong, som nesten endte med opprykk, har den anvendelige angriperen som gikk gradene på Liverpool-akademiet funnet seg godt til rette på øverste nivå.

– Dette er nivået jeg ønsker å spille på. Alle ønsker å spille på toppnivå, og Premier League er verdens beste liga. Det er et steg opp man må forsøke å ta, sa Wilson etter frisparkmålet mot Man City.

– Intensiteten er helt klart annerledes, og kvaliteten på motstanderne er høyere, men ting går bra. Jeg forsøker å ta det steget, og jeg er glad for å starte med to scoringer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]