Har hentet spiss fra Brentfords B-lag

Joe Hardy er Liverpools siste spillerkjøp.

6. jan 2020 kl 11.50 Einar Kvande

Brentford Football Club bekrefter på sine offisielle nettsider at Joe Hardy har sluttet seg til Liverpool etter at Anfield-klubben har betalt et ikke offentliggjort beløp for 21-åringen.

1998-modellen kom til Brentford B fra Manchester City i løpet av 2016/17-sesongen, og har vært en målgarantist for London-klubbens B-lag, hvor han har gjort 40 mål på 80 kamper.

Hardy scoret blant annet to mål i finalen av Middlesex FA Senior Challenge Cup i fjor, hvor Brentford B vant 4-0 og løftet trofeet.

Slutter seg til Liverpools U23-tropp

Spissen har spilt fem kamper for Brentford B denne sesongen, og har scoret tre mål på disse kampene. Det siste målet kom mot Bromley i en kamp mot slutten av oktober.

– Joe har vært her i flere år, og har spilt mange kamper og gjort masse mål, uttaler Neil MacFarlane, som er trenter for Brentford B.

– At han nå går til en klubb av Liverpools størrelse kan bare være bra for ham. De er europamestere og ligger an til å vinne Premier League. Det kan bare være bra for Joe å være i et slikt miljø, legger MacFarlane til.

– Ikke alle våre spillere kommer til å spille for Brentfords førstelag, men vi ønsker å gi dem en god karriere, og Joe anser det som et steg frem i sin karriere å slutte seg til Liverpool for å spille for deres U23-lag, og så får vi se hvor det tar ham, avslutter Brentford-treneren.

Joe Hardy er fra Wirral, men sluttet seg til Manchester Citys akademi som ung tenåring, og gikk gradene hos de lyseblå til U18-nivå, hvor han gjorde 12 mål på 11 kamper fra start før Brentford hentet ham til London.

1998-modellen fikk sin debut for Liverpool U23 i går, da han fikk noen få minutter på banen i 1-0 tapet for Manchester City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]