Resultatene i FA-cupen:Man Utd ut i omkamp før Liverpool-kampen

Slik gikk det med Premier League-lagene.

4. jan 2020 kl 21.11 Arve Vassbotten

Wolverhampton og Manchester United spilte lørdag kveld uavgjort 0-0 i FA-cupens tredje runde.

Dermed må Manchester United ut i omkamp 14. eller 15. januar, som er i midtuka før de skal til Anfield.

Liverpools to fremste konkurrenter om Premier League-tittelen gikk begge videre fra 3. runde.

Leicester vant 2-0 mot Wigan, og Manchester City vant 4-1 mot Port Vale.

Morsomste poenget derfra var målscorer for gjestene, Tom Pope, som utlignet etter 35 minutter. Han skrev dette på Twitter i sommer om midtstopperen han møtte i dag.

Og fulgte så opp med dette etter kampen:

Et par skreller

Av øvrige Premier League-klubber er Brighton ute etter å ha tapt 0-1 for Sheffield Wednesday, mens Aston Villa tapte 2-1 borte for Fulham.

Newcastle må ut i omkamp etter 1-1 borte mot Rochdale. Watford spilte 3-3 mot Liverpool-nabo Tranmere, som hentet opp 3-0-ledelsen i andre omgang.

Bournemouth vant 4-0 mot Luton, Norwich vant 4-2 borte mot Preston, Southampton vant 2-0 mot Huddersfield, og Burnley vant 4-2 mot Peterborough.

Søndag skal Liverpool i aksjon mot Everton klokka 17.01 på Viasport 1.