Om under to måneder mister Liverpool klubblegen. Nå vil de hente Arsenal sin

Arsenal kjemper for å beholde Gary O'Driscoll.

8. jan 2020 kl 09.35 Arild Skjæveland

Andrew Massey er Liverpools lege og sjef for den medisinske avdelingen i klubben. Han har vært ansatt siden 2013. Først på akademiet, før han fikk en midlertidig stilling med førstelaget i 2014 og fast jobb året etter.

1. mars er han klar for nye arbeidsoppgaver, og starter i en ny jobb i FIFA.

Nå har Liverpool funnet mannen de ønsker å erstatte ham med - men det blir ikke lett.

Ser mot Arsenal

Gary O'Driscoll er legen Liverpool har sett seg ut. Ifølge Daily Mail blir han sett på som en av de beste på sitt felt, og Arsenal er fast bestemt på å beholde ham. 

Han har vært i Arsenal siden 2009, men kan være fristet av et jobbskifte, og har røtter i nordvest-England etter å ha jobbet i Manchester på 2000-tallet. Han har en fortid fra rugby i tillegg til fotball.

O’Driscoll har den samme rollen i Arsenal, som den Massey har i Liverpool. Det var ikke mange som beholdt jobben etter at Arsene Wenger forlot Arsenal i 2018, men 49-åringen var en av dem som fortsatt er der, og nå jobber under Mikel Arteta.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]