Slipper å møte Harry Kane

Tottenham-spissen måtte forlate banen med strekk.

1. jan 2020 kl 17.39 Arild Skjæveland

Liverpool skal til Tottenham Hotspur Stadium for aller første gang 11. januar.

Der slipper de å møte Harry Kane.

Tottenhams toppscorer fikk en strekk på baksiden av låret i Spurs sin kamp mot Southampton 1. nyttårsdag, og måtte umiddelbart gå av banen. Det så alvorlig nok ut til at det vil holde ham ute i noen uker.

Han fikk strekken i det han satte inn det som så ut til å være utligningsmålet, men ble vinket av for offside. Til kampen mot Liverpool vil José Mourinho ha Son Hueng-min tilbake fra suspensjon, og det virker sannsynlig at sørkoreaneren vil spille spiss i den kampen.

Southampton vant kampen 1-0, etter en flott scoring av Danny Ings.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]