Trolig ingen forandring på startoppstilling mot Wolves - men det kan snart forandre seg

Jürgen Klopp sier at en håndfull spillere fra førstelagstroppen nå snart er kampklare igjen.

Dette bekreftet Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse:

– Fabinho har vært tilbake i trening om lag ei uke, og kunne kanskje også startet tidligere om vi situasjonen hadde vært annerledes. Nå skal vi sørge for at han kommer i best mulig form. Han kommer stadig nærmere, det gjelder å finne den rette rytmen.

– Dejan Lovren har trent med laget siden mandag. James Milner, Naby Keita og Xherdan Shaqiri har ikke startet å trene med laget ennå, men alle vil snart være tilbake.

Lovren i FA-Cup

Slik vi tolker det vil Fabinho være på benken mot Wolverhampton sammen med bl.a. Joel Matip, slik han var mot Manchester United på søndag.

Dejan Lovren er i gang med fellestrening og vil trolig spille mot Shrewsbury i FA-Cupen på søndag, sammen med Fabinho og Matip.

Fabinho mot West Ham

Milner, Keita og Shaqiri trener individuelt, og kan vi håpe på at de er tilbake i full trening til neste uke?

Da venter hengekamp borte mot West Ham på onsdag 29. januar, mens Southampton tas i mot på Anfield lørdag 1. februar. Til de kampene vil en tro at Fabinho er inne på laget igjen og at Joel Matip og Dejan Lovren er tilgjengelig for midtforsvaret.

Det logiske vil være at James Milner, Naby Keita og Xherdan Shaqiri så penses inn til å være klar igjen etter vinterpausen, hvor bortekampen mot Norwich er første oppgave lørdag 15. februar. Deretter blir det litt å bite i borte mot Atletico Madrid 18. februar, men totalt sett virkert ikke programmet veldig hektisk sammenlignet med det mannskapet til Jürgen Klopp måtte igjennom før nyttrår.