Pressekonferanse:Jürgen Klopp antyder at Fabinho ikke starter mot Wolverhampton

Fabinho snart klar for kamp fra avspark, men trolig ikke på torsdag, og ingen andre ventes heller å bli friskmeldt av de skadede spillerne.

22. jan 2020 kl 14.18 Torbjørn Flatin

Fabinho og Dejan Lovren bekreftes tilbake i full trening, mens James Milner, Naby Keita og Xherdan Shaqiri trener individuelt. Alle ventes tilbake snart, ifølge Jürgen Klopp.

Det antyder at ingen av disse spillerene starter mot Wolverhampton i morgen, men Fabinho var som kjent på benken sist mot Manchester United og ventes å være der fra avspark igjen.

Om mulig utlån av Shaqiri til Roma eller Sevilla:
Klopp: - Det er helt uaktuelt for oss å sende noen spillere ut nå i januar. Under juleprogrammet hadde vi flere unggutter på benken, slik at vi behøver alle vi har nå for resten av sesongen.

Angående Fabinho og tilbake fra skade:
- Han har vært tilbake i trening om lag ei uke, og kunne kanskje også startet tidligere om vi situasjonen hadde vært annerledes. Nå skal vi sørge for at han kommer i best mulig form. Han kommer stadig nærmere.

Om øvrige skader:
- Dejan Lovren har trent med laget siden mandag. James Milner, Naby Keita og Xherdan Shaqiri har ikke startet å trene med laget ennå, men alle vil snart være tilbake.

Om hvorfor Oxlade-Chamberlain er frustrert over å bli byttet ut:
- Han er ikke frustrert, han bare ser slik ut. Jeg har snakket med ham. Han fikk en smell mot Manchester United og som manager må jeg ta en avgjørelse (om å bytte ham ut).

Om Alisson og hans innflytelse:
– Vi visste hva vi ville få av ham som keeper, men som person har han overgått alle forventninger. Vi har mange herlige karer, men han er en spesiell person.

– Det beste med ham (på søndag mot Man Utd) var at han var den første som feiret (med Salah). Det viste hvor sent det var i kampen og at han var den eneste som orket å spurte (he-he).

Om å bli bedre og kampen mot Wolves:
– Kanskje kan vi bedre til å konsentrere oss, vi er alle mennesker og dersom du bare mister litt konsentrasjon i PL da har du problemer. Det er derfor mulig å bli bedre.

– De gir deg mange spørsmål (Wolves). De ber deg om mye fotarbeid, vi er nødt til å løpe mye! Det er løsninger ut fra hvordan de spiller, men skal du løse dem må du løpe mye.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]