– Vi har 13 seniorer tilgjengelig pluss ungguttene

Jürgen Klopp varsler endringer på laget mot Everton.

3. jan 2020 kl 10.46 Arild Skjæveland

Allerede på søndag er det kamp igjen, når Everton gjester Anfield i FA cupens tredje runde. Jürgen Klopp skal holde sin pressekonferanse kl. 14.30, men hintet allerede torsdag kveld om at han kommer til å gjøre en rekke endringer på laget til den kampen - selv om han ikke har så mange førstelagsspillere tilgjengelig som han skulle ønske.

– Vi har hatt 13 seniorspillere i denne perioden, og i kveld har vi 12. Takumi kommer inn, og det gjør at vi har 13 igjen. Nat Phillips, om du vil telle med ham som 22-åring som seniorspiller uten Premier League-erfaring - da har vi 14 i en uke eller to, sa Klopp på pressekonferansen.

– Uansett hvilken lagoppstilling jeg velger på søndag, og jeg er ikke sikker for øyeblikket, hvem som helst i en Liverpool-drakt.

Må ha friske bein

Harvey Elliott kom inn og fikk sin Premier League-debut på overtid. Han kan være en spiller som kan komme til å bli brukt.

– Jeg vil ikke fortelle Carlo Ancelotti hvilken lagoppstilling vi skal stille med. Jeg vil gjøre det jeg mener er riktig. Noen ting kan jeg avgjøre selv, og det vil jeg gjøre. Noen ting vil det medisinske støtteapparatet fortelle meg.

– Jeg vet ikke for øyeblikket hvordan laget blir, men det blir det best mulige laget for denne kampen. I denne kampen er jeg ganske sikker på at Carlo ikke vil gjøre så mange endringer. De har allerede startet veldig, veldig bra, men har nå en mulighet til å vinne på Anfield, og det har ikke skjedd på noen år. Det er en stor mulighet for dem.

– Vi vil ha friske bein, og det vi trenger er støtte. De spilte på onsdag, og vi spilte torsdag. Den eneste fordelen vi har er Anfield. Vi trenger støtte fra første sekund. Vi får se hvordan det blir - det var en tøff kamp i kveld, og vi må sørge for at vi tar de riktige valgene. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det.

Liverpool - Everton spilles søndag kl. 17.01, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]