– Vi kan spille helt uten press

Shrewsbury Town går til kampen med alt og vinne.

25. jan 2020 kl 08.39 Arild Skjæveland

Shrewsbury Town ledes av Sam Ricketts, en forsvarsspiller flere vil huske fra Hull City og Bolton i Premier League ti år tilbake.

Han tok over som manager for «the Shrews» i desember 2018, etter et halvt år i Wrexham.

38-åringen mener laget hans kan gå til søndagens FA cupkamp helt uten press.

– Det er ikke forventet at vi skal gjøre noe, og det er ikke noe press på oss i det hele. Samtidig så ønsker vi å nyte dagen. Det gjør du ved å gjøre de riktige tingene, og spille bra, sier han til shrewsburytown.com.

– Om vi vinner, taper, eller spiller uavgjort - vi ønsker å gå av banen og vite at vi ga alt. Vi må vente og se hvilket lag de stiller med, men vi må være klare for alt.

Helt uten press

Manageren mener laget hans har alt og vinne før denne kampen.

– Det er ikke forventet at vi skal få med oss noe fra kampen. De er europeiske mestere, verdensmestere og potensielt Premier League-mestere. 

– Jeg gleder meg for alle. Supporterne, spillerne og alle assosiert med klubben, og utvilsomt for styreformannen også. Hadde han ikke drevet klubben så bra som han gjør, kunne ikke disse dagene ha skjedd. Det er flott for klubben, og viser alt det gode som foregår her.

– Media som har vært her har blitt imponert over treningsanlegget. Spillerne har gjort seg fortjent til å spille i denne kampen. Vi har prøvd å sørge for at vi forbereder oss som vanlig, og har fokusert på det vi kan gjøre.

Shrewsbury Town ligger på 16. plass i League One.

Shrewsbury - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]