– Vi trodde at vi skulle få med oss noe fra kampen mot City, og tror det samme her

Chris Wilder har planer om å bremse Liverpools fantastiske rekke.

1. jan 2020 kl 17.47 Arild Skjæveland

Sheffield United har imponert voldsomt i første halvdel av sesongen, og mye av grunnen til det er manager Chris Wilder. 52-åringen har snakket med pressen før torsdagens møte med Liverpool.

– Anfield er et ikonisk stadion, og de bringer så mye til engelsk fotball. De er en av de viktigste og historiske klubbene vil har, sa Wilder på pressekonferansen.

– Vi ønsker å være en hump i veien for dem. Det prøvde vi også mot City. Vi trodde vi skulle få med oss noe fra kampen mot City, selv da vi lå under, og vil tror det samme her, sier han.

Manchester City slo «The Blades» 2-0 på søndag, men Wilders menn var absolutt på høyde med den regjerende ligamesteren spillemessig.

Begeistret for Klopp

Da Liverpool kom til Bramall Lane i september kom Wilder for sent til sin egen pressekonferanse fordi han hadde tatt en øl med Jürgen Klopp. Tyskeren er en manager han er begeistret for.

– Jeg kan se det store bildet, men jeg ser også intensiteten i jobben hans, og hvor oppmerksom han er til detaljer. Selv før kampene er han ute på banen, ser og studerer. Han er involvert i hvert eneste sekund av kampen, og dersom det er bra nok for den beste i verden, så er det bra nok for managere som meg selv, sier han.

– Forholdet han har til spillerne kan alle se. Han genuint bryr seg om dem, og har den respekten. Det går begge veier. Hvor glad han er i klubben sin kan alle også se.

– Det er ingen tvil om kvaliteten de har, men mentaliteten i gruppen er så sterk, når de kan sette sammen en slik rekke.

Liverpool - Sheffield United spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]