Ajax må klare seg uten Kudus resten av gruppespillet

Ble kneskadet i åpningsminuttene mot Liverpool.

22. okt 2020 kl 17.04 Arild Skjæveland

Mohammed Kudus har vært strålende for Ajax denne sesongen, etter at de betalte ni millioner euro og hentet ham fra danske Nordsjælland.

Han hadde én scoring og tre målgivende på sine tre første kamper i Eresdivise, og startet også kampen mot Liverpool onsdag kveld. Der ble han bare på banen i ni minutter, etter at han skadet seg etter en takling fra Fabinho.

Nå har 20-åringen vært på undersøkelser, og det viser seg at han har fått en meniskskade i kneet som gjør at han vil miste flere måneder. Dermed vil han miste de fem neste kampene i gruppespillet i Champions League. Det bekrefter Ajax

Svarte på kritikken om gressmatta

Jürgen Klopp mente at det var vanskelige spilleforhold for begge lag på Johan Cruyff ArenA i går. Det var voldsomt regnvær i Amsterdam.

– Det er overraskende, men banen var ikke bra. Jeg trodde et ballspillende lag ville ha en god gressmatte, sa Klopp til pressen etter kampen.

Det likte ikke Ajax-sjefen Erik ten Hag.

– Sa Klopp at gressmatten var dårlig? Jeg synes ikke den var dårlig, nei. La oss håpe vi får en bedre gressmatte på Anfield da, svarte 50-åringen.

Liverpools neste møte med Ajax er tirsdag 1. desember.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]