Skadeproblemer hos Sheffield United:– Større tap for oss enn det er å miste van Dijk

Også Sheffield United-manageren har skadeproblemer i sin tropp.

22. okt 2020 kl 15.12 Jens Bessesen

Sheffield United-manager Chris Wilder snakket torsdag om skadeproblemene i begge lags tropper foran lørdagens møte mot Liverpool på Anfield. 

I likhet med Virgil van Dijk har Sheffield United-forsvarer Jack O'Connell denne uken fått beskjed om at han mister resten av sesongen med en kneskade. 

Mener Sheffield United lider mer av skadeproblemer

Wilder trakk dessuten fram at både John Fleck og Lys Mousset ute med skade da han fikk spørsmål om hvordan Liverpool vil klare seg uten van Dijk. 

– Alt er relativt, og for oss er det et større tap å miste Fleck, Jack O'Connell og Lys enn det er (for Liverpool) å miste van Dijk, sier Wilder ifølge Liverpool Echo.

Han sier alle lag må tåle å gå gjennom perioder med skadeproblemer. 

– Og Liverpool har fremdeles verdensklassespillere og et akademi som produserer spillere hele tiden. Trioen på topp kan straffe hvem som helst, sier han. 

Forventer tøff kamp

Wilder så onsdagens kamp mellom Liverpool og Ajax og mener det er lite som tydet på at Liverpool opplever en skadekrise, selv om en rekke spillere var ute - deriblant van Dijk, Alisson og Thiago. 

– Det vil alltid spillere som er ute, og det kan forstyrre rytmen og stabiliteten. Men jeg vet ikke om det vil skje så mye med dem, for de har verdensklassespillere som kan komme inn, sier Wilder og legger til:

– Prestasjonsnivået deres falt ikke i går kveld og jeg forventer ikke at det vil skje på lørdag, sier Wilder, som kjøpte Rhian Brewster fra Liverpool i overgangsvinduet.

Unggutten fikk sin debut for sin nye klubb forrige helg da han ble byttet inn i andre omgang mot Fulham. Sheffield United håper nok Brewster slår til raskt. Forrige sesongs positive overraskelse har slitt så langt denne sesongen, og står bare med to scoringer og ett poeng etter fem kamper. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]