Sheffield United med uvanlig trening før kampen

Laget med flere spillere med Liverpool-aner trente i Stanley Park. Men det var det én som ikke satte så pris på.

2. jan 2020 kl 12.41 Arve Vassbotten

Sheffield United gikk til det uvanlige skrittet å trene i Stanley Park, med utsikt til Anfield før torsdagens batalje mot Liverpool.

Denne hunden var imidlertid ikke så begeistret forå få besøk av Sheffield United i parken ...

For John Lundstram må det å trene i Stanley park vekke bra med minner.

Som parken, som ligger mellom Anfield og Goodison Park, var også Sheffield United-spilleren sterkt splittet mellom Liverpool og Everton da han var ung.

Gråt og ville ikke spille i Everton

Lundstram startet karrieren i Everton. Men selv var han Liverpool-fan. Han ble invitert for første gang til Evertons akademi da han var åtte år.

– Jeg husker at jeg gråt til mamma, og sa jeg ikke ønsket å dra til Everton.

– Jeg ville bare spille med vennene mine for Springwood Juniors. Mamma og pappa presset meg aldri, sa han til The Times i fjor høst.

LIVERPOOL-FAN:
LIVERPOOL-FAN:  John Lundstram.

– Pappa var en gal Liverpool-fan, og jeg satt alltid i huset og så på kampene med ham. Han skrek alltid til TV-en. Jeg var gal etter Liverpool da jeg vokste opp. Jeg gikk også på en eller to kamper på Anfield som barn. Mamma og pappa hadde ikke penger til å dra hver uke. Jeg pleide å dra på Everton-trening i Liverpool-drakt. Trenerne gå meg litt tyn for det, men det var en lett tone, sa spilleren med norsk oldefar.

Født i Liverpool

Og Lundstram er ikke den eneste med Liverpool-arv hos torsdagens motstander.

Jack O’Connell i Sheffield Uniteds midtforsvar er også født i Liverpool.

– Jeg er en stor Liverpool-fan, og var på Champions League-finalen i mai, men kunne ikke nyte kampen fordi jeg endte opp med å analysere dem som motstander neste sesong, sa han til Sky Sports i sommer.

Far fra Liverpool

I tillegg var faren til manager Chris Wilder fra Liverpool.

PPÅ ANFIELD SOM UNG:
PPÅ ANFIELD SOM UNG:  Chris Wilder ble med faren på Liverpool-kamper som ung.

– Familiehistorien min er slik at min far er fra Liverpool, og de er alle Liverpool-supportere, har han sagt tidligere.

– Familien pleide å si at de bodde i West Derby, men det var ikke sant egentlig. Det var faktisk Norris Green, og alle som vet litt om Liverpool kan fortelle deg at det er et skikkelig arbeiderstrøk i byen. Vi pleide å dra opp til jul og i skoleferiene. Det var da jeg dro på Anfield med mine onkler.

– Det var på midten av 70-tallet, da Liverpool hadde mye suksess.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]