Alisson kritiserer Pickford - men tror ikke Liverpool trenger å forandre på noe selv om Virgil er borte

Alisson Becker har full tillit til forsvarsrekka foran seg, selv uten Virgil van Dijk.

30. okt 2020 kl 10.10 Einar Kvande

Alisson Becker insisterer på at Liverpool ikke kommer til å endre måten de spiller på, selv om Virgil van Dijk antagelig er ute for resten av sesongen. Foran lørdagens kamp mot West Ham er Joe Gomez den eneste skadefrie midtstopperen med erfaring i troppen. Likevel ser ikke keeper Alisson mørkt på situasjonen.

– Vi har alt vi trenger for å gjøre jobben vår, spille vår fotball, spille på vår måte. Vi trenger ikke å gjøre endringer. Selvsagt er det enkelte ting vi vil savne, som Virgils hodestyrke, uttaler Liverpool-keeperen til Sky Sports.

– Virgil hjalp oss ikke bare i den defensive delen av spillet, men han var med i angrep og scoret mål også. Men dette vil bare få frem styrken i vårt lag. Vi er et veldig sterkt lag, med mange spillere som kan spille god fotball.

HORRIBEL TAKLING: Jordan Pickford påførte Virgil van Dijk en svært alvorlig kneskade.

HORRIBEL TAKLING: Jordan Pickford påførte Virgil van Dijk en svært alvorlig kneskade.

Kritisk til Pickford sin opptreden

Alisson har ikke mye til overs for måten Everton-keeper Jordan Pickford skadet Van Dijk på i 2-2 kampen på Goodison Park tidligere denne måneden.

– Alle keepere har sin egen måten å spille på, og sin egen måte å bevege seg på. Men det som skjedde der var 100 prosent ikke nødvendig. 

– Jeg vet selv hva jeg tenker i lignende situasjoner. Jeg må gå helhjertet inn i situasjonen. Er jeg for forsiktig kan motstanderen score. Alle har sin egen måte å gå for ballen på. Men jeg er ikke enig i at man skal opptre slik Pickford gjorde mot Van Dijk. Alle kan se hvorfor. Det var bare helt unødvendig å gjøre det på den måten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]