– Jeg fikk beskjed om 4-6 uker, men sa «nei doktor, to eller tre uker maks»

Alisson Becker føler seg fin etter skulderskaden.

26. okt 2020 kl 15.19 Arild Skjæveland

Før bortekampen mot Aston Villa landet Trent Alexander-Arnold på skulderen til Alisson Becker på trening. Skaden gjorde at brasilianeren mistet kampene mot Villa, Everton og Ajax – men til alles overraskelse var han tilbake mellom stengene da Sheffield United gjestet Anfield lørdag kveld.

De første rapportene sa at han ville være ute til etter neste landslagspause, i midten av november.

– Det er fint å være tilbake først og fremst. Jeg er glad, og prøver å gjøre mitt beste. Jeg har gode fysioterapeuter som hjelper meg med å komme raskere tilbake, sa målvakten da han møtte pressen før tirsdagens Champions League-kamp mot

– Da legen sa til meg at jeg var ute i 4-6 uker, sa jeg «nei doktor, det blir 2-3 uker maks». Han var enig, og så har vi bare gått for det.

– Jeg ønsker å takke fysioterapeutene, legene, trenerne og støtteapparatet som har hjulpet meg gjennom prosessen, sa han videre.

Brukt mye tid på å be

Målvakten fikk spørsmål om hvordan han kom så raskt tilbake – og hva han har gjort for å få det til.

– Jeg har bedt mye! Jeg har også hatt mange økter med behandling. Fem-seks timer hver dag med fysioterapeutene og støtteapparatet. Etter to uker har jeg vært med keepertrenerne, fange ballen og begynne å kaste meg. Tre dager før kampen ble det mer intenst, så på fredag ga jeg det grønne lyset.

Han kjenner skaden fortsatt, men det er ikke noe problem.

– Med hver skade du har, enten det er skulder, ankel eller kne, så føles det rart for en periode. Det er ikke smerte, og ikke noe som begrenser meg i spillet mitt. Jeg er frisk og komfortabel.

– Jeg er glad for at det bare var tre uker, men det var lange tre uker – det føltes som tre måneder.

Liverpool - Midtjylland spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]