– Jeg vil gjøre alt for å komme tilbake så fort som mulig

Virgil van Dijk har lagt ut en melding til sine fans på Instagram.

18. okt 2020 kl 23.25 Einar Kvande

– I ettermiddag møtte jeg en spesialist for å starte prosessen med å planlegge detaljene i rehabiliteringen min etter det som skjedde i går, skriver Van Dijk innledningsvis.

– Jeg er nå helt fokusert på rehabiliteringen, og vil gjøre alt for å komme tilbake så fort som mulig, fortsetter nederlenderen.

– Trass i at jeg selvsagt er langt nede, tror jeg at med vanskelighetene så kommer det også muligheter, og med Guds hjelp skal jeg komme tilbake bedre og sterkere enn noen gang før.

– I fotball, som i livet, tror jeg at alt skjer av en grunn, og det er viktig å forsøke å holde hodet kaldt både når man har oppturer og nedturer. Med støtte fra min kone, barn, familie og alle i Liverpool, er jeg klar til å møte utfordringen som ligger foran meg.

– Jeg ønsker å takke for alle støttemeldingene jeg har fått. De betyr svært mye for meg og min familie. Nå skal jeg gjøre alt for å støtte mine lagkamerater på alle måter i de viktige ukene som kommer, og så skal jeg ta en dag om gangen med min egen rehabilitering. Jeg kommer tilbake.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]