Knepent tap for U23-laget

Liverpool U23 tapte 1-0 borte mot Brighton i Premier League 2 lørdag ettermiddag.

17. okt 2020 kl 20.44 Einar Kvande

En jevnspilt kamp ble avgjort av en suser fra Brightons Reda Khadra fire minutter ut i annen omgang på AMEX Elite Performance Centre, skriver Liverpoolfc.com.

Liverpool måtte klare seg uten Leighton Clarkson, som sto over den første kampen av en karantene på tre kamper. Tom Clayton spilte i en defensiv midtbanerolle, med Rhys Williams og Sepp van den Berg som midtstoppere.

Liam Millar skapte mye trøbbel for Brighton-forsvaret, med sine løp på venstreflanken, spesielt de første 45 minuttene. Men Liverpool klarte likevel ikke å få ballen i mål.

Barry Lewtas sitt mannskap hadde ballen mye etter pause også, men klarte aldri å score noe utligningsmål.

Liverpools lag: Ojrzynski, Walls, Savage, Van den Berg, R. Williams, Clayton, Bearne (Hardy 57), Sharif (Dixon-Bonner 60), Longstaff (O’Rourke 79), Cain, Millar.

Ubenyttet reserve: Winterbottom.