I dag skal førstelaget ha sin første trening på AXA Training Centre

Liverpool FC er på flyttefot.

17. nov 2020 kl 08.26 Arild Skjæveland

I forrige uke flyttet Liverpool FC ut av Melwood, og inn i AXA Training Centre. Vi har allerede sett at spillere som Marcelo Pitaluga, Adrian og Fabinho har postet videosnutter på sosiale medier av at de kjører inn foran klubbens nye treningssenter.

Trolig for å få behandling, eller jobbe individuelt på gymmen eller med fysioterapeuter på vei tilbake fra trening. Fra gymmen har også James Milner postet en kort videosnutt.

Liverpool sendte hele 18 av spillerne som vanligvis trener med førstelaget ut på landslagsoppdrag, og Jürgen Klopp som var igjen da en uke fri – men som vi har sett, har flere vært inne på Kirky.

Liverpool Echo rapporterte i forrige uke at tirsdag 17. november blir den første dagen på treningsfeltet for førstelaget, og den dagen er i dag.

Flere spillere, som Sadio Mané og Naby Keita, er allerede tilbake på Merseyside etter sine landskamper. Vi forventer flere bilder fra at treningsanlegget tas i bruk utover uken, når forberedelsene til søndagens møte med Leicester City er i gang for fullt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]