– Alle spillerne er i «rød sone», ikke bare Gini

Gini Wijnaldum spiller klart mest av Liverpools midtbanespillere, men Jürgen Klopp vil ikke svare på om det er på tide med litt hvile for mannen som snart kan forsvinne fra klubben.

5. des 2020 kl 21.25Jens Bessesen

– Det vil jeg ikke snakke om, sier Klopp på spørsmål om snart også Gini Wijnaldum skal bli rotert ut av laget.

Som Liverpool.no tidligere har omtalt, spiller nederlenderen nesten dobbelt så mye som resten av midtbanespillerne på laget. 

– Gini spiller veldig bra. Jeg vil ikke snakke om rotasjon. Det er bra at han er her og at han spiller, sier Klopp ifølge Liverpool Echo, og det kan være Klopp følte spørsmålet også var et hint til Wijnaldums kontraktssituasjon. 

I rød sone

Når Liverpool spiller så mange kamper som de gjør for tiden, er det mange spillere som havner over i «rød sone». Det vil si at de er mer utsatt for å pådra seg en muskelskade. 

Wijnaldum er i høyeste grad inne i rød sone, og er ikke alene om det. 

– Alle spillerne er i rød sone ikke bare Gini, sa Klopp, som la til at han helst ikke ville snakke om temaet og at ingenting handler om kontraktssituasjonen.

Wijnaldums kontrakt utløper til sommeren, men allerede fra januar kan 30-åringen forhandle fritt med andre klubber.

Nyter å spille

I et lengre intervju med liverpoolfc.com snakker Wijnaldum om hvordan han restituerer etter alle kampene.

– Selv når fysioene spør meg hvordan jeg føler meg og om jeg trenger ekstra behandling, er jeg overrasket over hvor lite sliten jeg er, sier han. 

Nederlenderen sier han selvsagt er utkjørt etter kampene, men at han raskt er klar til dyst igjen. 

– Jeg prøver bare å nyte hver kamp jeg spiller akkurat nå. Selv når det er vanskelig. Jeg prøver bare å se de positive sidene ved å spille så mye kamper og å holde meg frisk. Jeg nyter det, sier han. 

Kontraktssituasjonen ble ikke overraskende ikke tema i intervjuet med den offisielle nettsiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]