– Noen lag er heldigere enn andre med skader, men det vil jevne seg ut

Jürgen Klopp tror de fleste lag vil få skadeproblemer i tiden framover.

5. des 2020 kl 08.51Jens Bessesen

Liverpool har lenge toppet skadetabellen i Premier League og har tidvis hatt opp mot ti spillere ute med skade. Nesten hele spillertroppen har enten vært rammet av skade eller Covid-19 så langt denne sesongen.

Likevel ligger Jürgen Klopps menn likt med Tottenham på toppen av Premier League-tabellen, og Champions League-gruppen er vunnet med en kamp til gode.

– Uansett hvem som er tilgjengelig, så er vi Liverpool. Det er sånn vi ser det. Ingen vil la deg bruke situasjonen som en unnskyldning, og det gjør vi ikke, sier Klopp ifølge Mirror.

– Det fleste tenker nok at vi fremdeles må vinne kampene våre. Du kan se det før og etter kampen, folk snakker ikke om hvem som er tilgjengelig, sier han. 

Blir tøffere for resten

Fram til nå er det lagene som spiller i Europa som har fått kjenne kampprogrammet hardest. Nå som juleprogrammet setter inn, tror Klopp det blir mer skader over hele fjøla.

– Noen lag er mer heldige med skader enn andre, men det vil jevne seg ut over en sesong fordi det er så utrolig intenst, sier han. 

Fra og med om en ukes tid må de fleste lag spille to til tre kamper i uka. 

– Og noen lag vil innse hvor tøft det er, og derfor må vi fremdeles snakke om fem innbyttere, selv om det ikke ble stemt over nå. Det kan utgjøre en enorm forskjell for alle lag, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]