Liverpool kan øke forspranget til Manchester-klubbene med seier mot Fulham

Det endte uavgjort i et dørgende kjedelig Manchester-derby.

12. des 2020 kl 20.29Arild Skjæveland

Lørdag kveld var det Manchester-derby på Old Trafford, mellom Manchester United og Manchester City. Ingen av lagene har hatt noen stor start på årets sesong – og det ble heller ikke noe fyrverkeri denne lørdagskvelden.

I en sjansefattig og tam fotballkamp spilte de to Manchester-klubbene 0-0. Det var nok et resultat begge lag var relativt fornøyd med. De ligger som nummer sju og åtte på tabellen etter 11 serierunder.

United hadde vunnet fire kamper på rad i ligaen før kveldens kamp, og City har vunnet sine to siste etter tapet mot Tottenham. United har 20 poeng, og City har 19 etter 11 spilte kamper.

Resultatet gjør at Liverpool har mulighet til å rykke fra Manchester-klubbene. De helrøde har 24 poeng, og møter Fulham på Craven Cottage på søndag. Med seier der vil luken være på sju poeng, med en kamp mer spilt enn Manchester United. Til City vil det være åtte poeng.

Det vil være en bra luke til den antatt sterkeste rivalen om ligatittelen denne sesongen. City har vært bookmakernes favoritt etter Virgil van Dijks langtidsskade. Nå regnes Liverpool som den største favoritten, foran City, Chelsea og Tottenham, ifølge Oddschecker.

Fulham - Liverpool spille søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]