Mourinho mener det var feil at Klopp ble kåret til verdens beste manager

Tidligere denne uken ble Jürgen Klopp kåret til den beste manageren i verden i 2020 av FIFA. Det forstår Tottenham-manager Jose Mourinho fint lite av.

19. des 2020 kl 09.51Einar Kvande

Jürgen Klopp vant kåringen etter å ha ført Liverpool til klubbens første ligamesterskap på 30 år. Mourinho mener imidlertid at Bayern Münchens Hans-Dieter Flick istedet burde ha vunnet kåringen. 

– Den eneste sjansen Flick har til å vinne denne kåringen er om Bayern finner 2-3 nye turneringer som de kan vinne, siteres Mourinho av Daily Mail.

– Dersom han vinner sju titler på en sesong med Bayern, kan han kanskje vinne denne kåringen. Han vant bare Champions League, Bundesliga, den tyske cupen, den europeiske supercupen og den tyske sucpercupen. Han vant bare fem trofeer, inkludert det største trofeet av dem alle, slår Mourinho fast.

– Stakkars Flick. Jeg tror den eneste sjansen han har er at Bayern finner to eller tre trofeer til som de kan se om de kan vinne.

Klopp ble overrasket

Klopp var selv overrasket over at han vant kåringen.

– Jeg vet ikke hvorfor folk stemte på meg. Flick fortjente dette etter alle titlene han vant, sa Liverpool-manageren i forbindelse med utdelingen av prisen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]