Premier League-klubb viser interesse for Origi

Liverpool kan være villige til å selge Divock Origi til Premier League-rival i januar.

17. des 2020 kl 20.55Jens Bessesen

Det er bare to uker til januarvinduet åpner, og en av de som kan skifte klubb er Liverpools 25 år gamle spiss Divock Origi. Helten fra Champions League i 2019 er ikke i form og står kun med syv minutter i Premier League denne sesongen. 

Med et EM-sluttspill i sommer i tankene, vil Origi vurdere å bytte klubb for å få spilletid og kjempe seg tilbake i Belgia-troppen. Ifølge James Pearce i The Athletic er Wolverhampton klubben som viser mest interesse for spissen.

Stjernespissen er ute med hodeskade

Wolves sitt førstevalg på topp, Raul Jimenez, er operert etter kraniebruddet han pådro seg i kampen mot Arsenal i november. Meksikaneren kommer til å være ute lenge, og Wolves er derfor på spissjakt.

Ifølge The Athletic har de opp mot tolv navn på blokka, og et av navnene er Origi. De skal allerede ha forsøkt å hente Liverpool-spissen i 2018, men Origi valgte å bli for å kjempe om plassen. (Og takk for det). 

Liverpool skal ikke aktivt være ute etter å selge, men vil ikke stå i veien for en overgang dersom det skulle komme bud på rundt 20 millioner pund.

Kulthelten Origi har allerede vært i klubben i over fem år, og har tre og et halvt år igjen av kontrakten på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]