Flere Liverpool-spillere var i aksjon torsdag kveld:Andy Robertson spilte 120 minutter da Skottland holdt EM-drømmen i live

Slik gikk det med Liverpool-spillerne som var i aksjon torsdag kveld.

8. okt 2020 kl 22.56 Jens Hapnes Rege

Andy Robertsons var kaptein for Skottland i 120 minutter i deres uhyre viktige oppgjør mot Israel i EM-kvalifiseringen.

Ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene i løpet av spilletiden, og det hele måtte avgjøres ved straffesparkkonkurranse. Israel bommet på sitt første forsøk fra krittmerket, mens Skottland scoret på alle sine forsøk.

EM-drømmen lever for Robertson og hans Skottland, som møter Serbia i den avgjørende kampen i november. 

Marko Grujic er i Serbias landslagstropp, men var ikke å se i startelleveren eller på benken på Ullevaal. Han kunne se sitt hjemland beseire Norge 2-1 etter ekstraomganger. 

Britisk oppgjør

Flere Liverpool-spillere kunne vært involvert da England møtte Wales til privatlandskamp. 

Jordan Henderson og Harry Wilson er i de to lagenes tropper for landslagskampene, men var begge utelatt fra kamptroppen til torsdagens kamper. 

Joe Gomez spilte en snau time for England før han ble erstattet av Tyrone Mings. Liverpools to høyrebacker Neco Williams og Trent Alexander-Arnold startet begge på benken for de to landslagene. 

Williams kom inn allerede etter 40 minutter etter at tidligere Viking-spiller Kieffer Moore pådro seg en skade. Forrige gang unggutten spilte for landslaget ble han matchvinner mot Bulgaria med et kontant hodestøt på overtid, men det ble vanskeligere arbeidsforhold mot et godt England-lag. 

De tidligere Liverpool-spillerne Conor Coady og Danny Ings tegnet seg begge på scoringslisten i kampen som endte 3-0 til «Three Lions». Trent kom ikke på banen for England.

STOR KVELD: Både Coady og Ings fikk sine første landslagsmål.

STOR KVELD: Både Coady og Ings fikk sine første landslagsmål.

Divock Origi kom inn etter 68 minutter for Belgia, som møtte Elfenbenskysten i en privatlandskamp. 25-åringen klarte ikke å bemerke seg nevneverdig i kampen som endte 1-1. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]