Vidunderbarnet strålte igjen:– Teknikken og intelligensen hans er flere hakk over Championship-nivå

Det blir større og større enighet om at Harvey Elliott ikke hører hjemme på det nest øverste nivået. Onsdag kveld strålte han igjen.

10. des 2020 kl 08.40Jens Hapnes Rege

Mens flere Liverpool-unggutter fikk muligheter i Champions League forberedte Harvey Elliott seg til en ny tøff kamp på Englands nest øverste nivå. 

17-åringen var igjen blant banens beste spillere, men kunne ikke hindre tap for sitt Blackburn Rovers. Nå høster han lovord for sine gode prestasjoner. 

På feil nivå

– Harvey Elliott har skapt seks (!) muligheter og en stor mulighet i Blackburns 0-1 tap mot Bristol i kveld. 17-åringen var Blackburns største trussel fremover, men lagkameratene kunne ikke ta vare på sjansene han skapte. 

– Det ser ut som han er et nivå over Championship, skrev den svenske eksperten og Liverpool-supporter Maxi Angelo på Twitter. 

Også Darragh MacAnthony, en speider som følger de engelske divisjonene tett, skrøt av Elliott. 

– Teknikken og intelligensen hans er flere hakk over Championship-nivå. Jeg trodde ikke han kom til å ta nivået på dette viset med tanke på det fysiske, men det har han virkelig. Han har vært sensasjonell. 

Liverpool har virkelig funnet en juvel i Harvey Elliott, som fortsatt er flere måneder unna å bli 18 år. 

Neste år vil han etter alle solemerker få prøve seg på det øverste nivået, hvor han uten tvil har bevist at han hører hjemme. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]