Se måletElliott med nydelig scoring for Blackburn

17-åringen fortsetter å imponere i Championship.

2. des 2020 kl 22.00Arild Skjæveland

Harvey Elliott har virkelig slått til i Championship. Onsdag kveld spilte han sin 10. kamp for Blackburn i divisjonen.

Millwall var motstander på Ewood Park, og etter 25 minutter ble ballen trillet ut til 17-åringen på kanten av 16-meteren. Fra 13-14 meter brukte han innsiden av den gode venstrefoten, og skrudde ballen over keeper og bort i lengste hjørnet.

Det var hans andre mål på seniornivå. I tillegg har han tre målgivende. Se scoringen under.

Liverpools tidligere midtstopper Daniel Ayala starter i midtforsvaret i Blackburns midtforsvar. Elliott spilte 74 minutter. Adam Armstrong scoret vinnermålet for Blackburn på overtid.

Ellers i Championship denne onsdagkvelden, scoret den tidligere røde Yan Dhanda et mål for Swansea som tapte 2-1 borte mot Middlesbrough.

Ovie Ejaria, som forlot Anfield permanent i sommer, startet for Reading borte mot Sheffield Wednesday – og Andy Lonergan, som tidligere i dag ble klar for Stoke City, startet på benken borte mot Wycombe.