Elliott scoret sitt første mål på seniornivå

Harvey Elliott med mål og assist for Blackburn, mens Sheyi Ojo scoret sitt andre mål på en uke for Cardiff.

24. okt 2020 kl 18.05 Jens Bessesen

Det ble en god dag for et par av utlånsspillerne til Liverpool i Championship.

I sin andre kamp for Blackburn var 17 år gamle Harvey Elliott sterkt delaktig i 4-0-seieren borte mot Coventry. Elliott fikk sin første scoring på seniornivå med 3-0-målet etter en time, og ble samtidig klubbens fjerde yngste målscorer gjennom tidene, ifølge Sky Sports. Like før slutt toppet Elliott forestillingen med en assist til Sam Gallagher. 17-åringen spilte hele kampen.

For Cardiff startet både Harry Wilson og Sheyi Ojo i hjemmemøtet med Middlesbrough. Cardiff havnet under, men Ojo utliknet etter 70 minutter. Det er hans andre scoring på en uke, etter at det ble nettkjenning også forrige helg mot Preston. Ojo ble byttet ut like før slutt u kampen som endte uavgjort, mens Wilson spilte hele kampen.

I League One fikk Ben Woodburn sin andre kamp fra start for Blackpool da de møtte MK Dons. Kampen endte 1-0 til Blackpool. Vinnermålet ble scoret tre minutter før Woodburn gikk av banen i det 69. minutt.

I Bundesliga fikk Taiwo Awoniyi 20 minutter for Union Berlin i kampen mot Freiburg, som endte 1-1. Loris Karius var ikke i troppen på grunn av skade.