Støtter lagkameraten etter Twitter-hets

Harvey Elliott slår tilbake mot de som sendte hatmeldinger til Neco Williams etter 7-2 seieren over Lincoln.

26. sep 2020 kl 15.04 Einar Kvande

Harvey Elliott synes synd på Neco Williams, etter at høyrebacken ble utsatt for en rekke hatefulle ytringer etter ligacupseieren over Lincoln. Twitter-trollene kritiserte waliseren for hans prestasjon i 7-2 seieren over League One-klubben torsdag kveld. Det førte til at tenåringen satte Twitter-profilen sin i svart.

Nå vanker det støtte til Williams fra hans lagkamerat og gode kompis Elliott.

– Alle tastaturkrigere, gutten er 19 år gammel. Disse menneskene må ta en pause og se hvilken klasse han har i forhold til sin alder. Han er utrolig god. Ja, vi kommer alle til å ha dårlige kamper. Vi er mennesker, og vi gjør alle feil. Slik er livet, men jeg er sikker på at Neco vil vise disse haterne hva han står for, og vise dem hvem som er sjefen, skriver Elliott på Instagram.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]